Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnaval 2021

L'Ajuntament de Fondarella, d'acord amb la Comissió de Festes del municipi, i tenint en compte les restriccions actuals, proposa un format diferent de l'habitual per celebrar amb els infants la Festa de Carnaval. Un Carnaval diferent, però amb les mateixes ganes de mantenir viu l'esperit de la festa.

DIVENDRES 12 FEBRER 2021

Aquest any, amb motiu de la pandèmia, l'Ajuntament de Fondarella, d'acord amb la Comissió de Festes del municipi, i tenint en compte les restriccions actuals, proposa un format diferent de l'habitual per celebrar amb els infants la Festa de Carnaval.
En substitució de la tradicional Festa de Carnaval, que malauradament aquest any no es podrà celebrar, l’Associació Cultural Alfòndec, amb l'ajuda de les titelles i la música, ens convida a viure les nostres tradicions amb el conte teatralitzat “El Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma”, que es podrà veure pel canal de youtube.
Us convidem també a enviar-nos les vostres imatges disfressats, per tal de fer-ne un muntatge de vídeo, al correu ajfondarella@gmail.com.
Un Carnaval diferent, però amb les mateixes ganes de mantenir viu l'esperit de la festa.
* Trobareu els enllaços uns minuts abans de les activitats a la web de l’Ajuntament de Fondarella: fondarella.ddl.net