Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCURS DE FOTOGRAFÍA

Des de les Associacions de Fondarella, es vol impulsar el 1er Concurs de Fotografía de Fondarella, aquest any amb la temàtica “Racons del Poble ”.

DIMECRES 01 JUNY 2022

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFÍA DE FONDARELLA

  1. Les fotografies han de ser originals i el tema a tractar serà: “Racons del Poble”.
  2. Les fotografies hauran de ser en paper fotogràfic a mida 20x30 i un màxim de tres per autor.
  3. S’atorgaran tres premis: el primer premi amb 90€, el segon premi amb 70€ i el tercer premi amb 50€.
  4. El termini d’admissió dels treballs serà fins al 29 de juliol.
  5. Els participants hauran de ser afeccionats o amateurs. Hi poden optar els nascuts i/o residents a Fondarella.
  6. Les fotografies, s'entregaran a l'Ajuntament, aniran acompanyades d´un títol i signades amb un pseudònim. S´hi adjuntarà un sobre tancat dins el qual hi haurà el nom i telèfon de l’autor/a i a fora i constarà el pseudònim.
  7. El jurat estarà format per professionals i entesos en el camp de la fotografia. El lliurament de premis, es dura a terme per la Festa Major de Setembre.
  8. Les fotografies premiades restaran en propietat de la Comissió de Festes de Fondarella. La qual es reserva el dret de la publicació citant el nom de l’autor/a. Si els autors/es premiats volen publicar els seus treballs hauran de demanar-los a la Comissió de Festes, la qual, exigirà que figuri clarament visible que va obtenir el premi corresponent a la convocatòria del concurs de la Comissió de Festes de Fondarella.
  9. La participació en aquest concurs, pressuposa la total acceptació d’aquestes bases, la possible retirada de qualsevol fotografia per part del jurat i el veredicte del jurat.