Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Bressol Lo Caragolet i l’Escola Minyons d’Urgell de Fondarella, estan d’enhorabona.

L’Escola Bressol Lo Caragolet de Fondarella, s'afegeix a la Xarxa d'Escoles Verdes de Catalunya i l'Escola Minyons d’Urgell ha rebut una menció honorífica pel projecte Fondarella amb els ODS.

DIUMENGE 27 NOVEMBRE 2022

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han lliurat aquest dissabte els distintius dels nous centres educatius que s’han afegit a la Xarxa d’Escoles Verdes. Enguany, ha rebut aquest distintiu l’Escola Bressol Lo Caragolet de Fondarella.

El Programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat de fer front, des de l’educació, als nous reptes i valors de la sostenibilitat. Per obtenir el distintiu, el centres han d’haver impartit la formació corresponent i disposar d’un Pla d’educació per a la sostenibilitat.

També han rebut una menció honorífica el projecte Fondarella amb els ODS de l’Escola Minyons d’Urgell de Fondarella, en la categoria d’actuació singular.