Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PEDALAR AMB TU

Aquest dissabte 22 d'octubre a les 19h a l'ajuntament de Fondarella, la periodista lleidatana Samantha Vall de TV3 presenta la seva primera novel·la històrica de ficció a Fondarella on part de l'acció passa en aquesta localitat. L'acompanya la periodista i escriptora Fúlvia Nicolàs, de TV3.

DIVENDRES 21 OCTUBRE 2022

Aquesta és la història d’un xiuxiueig. Una antiga bicicleta es converteix en altaveu de vides i alhora en el compte enrere de qui decideix deixar aquest objecte com a símbol de la seva ànima. Present i passat s’entrellacen tot convidant el lector a enamorar-se de cadascun dels personatges i de l’època que els toca viure, des de la guerra civil fins els nostres dies. Pedalar amb tu és un relat històric amb la veu d’una narradora intel·ligent, sarcàstica i mordaç que no passa desapercebuda. Històries tendres que amb una trama audaç i àgil alimenten la curiositat fins a la darrera pàgina.

Debut literari de la periodista i presentadora Samantha Vall amb una novel·la emotiva i fresca sobre la memòria i el llegat històric que ens deixen els nostres avis. 


Una bicicleta Rabasa del 1936 ens fa viatjar per les vides d’uns personatges diversos i ben dibuixats, que es fan estimar irremeiablement. 


Conèixer les nostres arrels i comprendre qui som és un anhel social en temps confusos. Pedalar amb tu és precisament un recorregut àgil per la nostra història recent des dels ulls d’una narradora sorprenent i irònica que connecta passat, present i futur.