Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XV Mostra d'Oficis i Artesania de Fondarella

Dos anys després, el proper 29 de maig, els carrers de Fondarella tornaran a retrocedir als orígens de les activitats rurals tradicionals.

DILLUNS 09 MAIG 2022

La Mostra d'Oficis i Artesania de Fondarella és un referent de la memòria històrica del territori, que va néixer amb la voluntat de recuperar les arrels de la societat i la cultura popular.

Dos anys després, el proper 29 de maig, els carrers de Fondarella tornaran a  retrocedir als orígens de les activitats rurals tradicionals.

Durant la mostra podreu comprovar com es treballaven alguns dels oficis més representatius de l'entorn rural com el cabassaire, la teixidora, el forjador de ferro, el bufador de vidre, la joiera artesana, l'artesà d'instruments, el canyissaire, el terrissaire, l'espardenyer, l'esclopaire, el toneler, el matalasser o el picapedrer.

A la mostra el visitant es trobarà amb la representació d'una trentena d'oficis antics, i al mateix temps podrà gaudir de parades de venda directa de productes de proximitat.

Una visita obligada del públic familiar, que podrà gaudir d'una àmplia varietat d'activitats culturals, gastronòmiques i de lleure, així com diferents tallers per treballar la terrissa o la fusta, elaborar penjolls i fomentar el reciclatge.