Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XVII MOSTRA D'OFICIS I ARTESANIA DE FONDARELLA

La Mostra d'Oficis i Artesania de Fondarella és un referent de la memòria històrica del territori, que va néixer amb la voluntat de recuperar les arrels de la societat i la cultura popular.

DILLUNS 20 MAIG 2024

El proper 26 de maig, en la seva XVII edició, els carrers de Fondarella tornaran a  retrocedir als orígens de les activitats rurals tradicionals.

Durant la mostra podreu comprovar com es treballaven alguns dels oficis més representatius de l'entorn rural com el cabassaire, la teixidora, el forjador de ferro, el bufador de vidre, la joiera artesana, l'artesà d'instruments, el canyissaire, el terrissaire, l'espardenyer, l'esclopaire, el toneler, el matalasser o el picapedrer.

A la mostra el visitant es trobarà amb la representació d'una trentena d'oficis antics, i al mateix temps podrà gaudir de parades de venda directa de productes de proximitat.

Una visita obligada del públic familiar, que podrà gaudir d'una àmplia varietat d'activitats culturals, gastronòmiques i de lleure, així com diferents tallers per treballar la terrissa o la fusta, elaborar penjolls i fomentar el reciclatge.

Aquest anys també tindrem algunes novetats com l’ofici del falconer i els campaners.